Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 27 juli 2009

Sponsoring Wim Pelgrim levert bijna 200 euro op

Wim Pelgrim, secretaris van D66 's-Hertogenbosch, heeft vorige week de 4daagse van Nijmegen uitgelopen. Met de sponsoring die hij daarvoor ontving heeft hij bijna 200 euro voor de campagnekas van D66 's-Hertogenbosch binnengehaald.

'Deze 4daagse ging over het geheel bekeken best goed', zegt Wim, 'alleen de vrijdagochtend was ik echt op en ging het steeds moeizamer. Gelukkig is het vanaf Cuijck altijd een groot feest en word je naar de finish gedragen.'

D66 's-Hertogenbosch wil bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 met drie zetels terugkeren in de gemeenteraad. Om een goede campagne neer te zetten is geld nodig. Iedereen kan nog steeds geld overmaken naar bankrekeningnummer 1323.79.686 t.n.v. D66 's-Hertogenbosch o.v.v. Campagnekas.