Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 januari 2018

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 6 januari vond de nieuwjaarsreceptie van D66 ‘s-Hertogenbosch, D66 Noord-Brabant en Jonge Democraten plaats in de Bossche Stadsbrouwerij Jongens van de Wit. De receptie is druk bezocht en zeer geslaagd. “Dit was een geweldige start van het nieuwe jaar en onze campagne!” volgens Mike van der Geld, lijsttrekker D66 ‘s-Hertogenbosch. 

Naast het welkomstwoord van Mike van der Geld waren er ook de nieuwjaarswensen van wethouder Eric Logister en van gedeputeerde Anne-Marie Spierings. Tijdens deze officiële opening is het verkiezingsprogramma van D66 ‘s-Hertogenbosch door Wim Pelgrim, voorzitter bestuur D66 ‘s-Hertogenbosch, aangeboden aan minister Wouter Koolmees. De minister wenste D66 ‘s-Hertogenbosch een zeer succesvolle campagne toe.