Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 januari 2018

Verkiezingsprogramma 2018-2022

Goed onderwijs 
Goed klimaat
Goede zorg

D66 wil kansen voor iedereen. Wij willen samen met u werken aan een beter toekomst. In veel wijken en dorpen is het goed leven en goed wonen, maar er zijn ook uitdagingen. We moeten voorkomen dat een nieuwe generatie inwoners opgroeit zonder kansen. Daarom zetten wij onderwijs, klimaat en zorg op 1.

In ons verkiezingsprogramma leest u waar D66 ‘s-Hertogenbosch voor staat en waar zij aan gaan werken in de komende raadsperiode. “Een gemeente waar kansen zijn voor iedereen. Waar iedereen een zinvolle bijdrage kan leveren. Gastvrij, zorgzaam en groen. Daar zet ik mij voor in.” Mike van der Geld, lijsttrekker D66 ‘s-Hertogenbosch.

Lees hier ons Verkiezingsprogramma 2018-2022