Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 9 januari 2019

Meld je aan voor onze debattraining!

Debatteren is een belangrijk onderdeel van ons politiek stelsel. Een gezonde debatcultuur is van wezenlijk belang voor een goede democratie. Het hebben van een mening is vaak een motivatie om lid te zijn van een politieke partij. Maar hoe zorg je ervoor dat die mening gehoord wordt? Het oefenen van debatvaardigheden en het vergroten van de bewustwording van verschillende technieken daarbinnen, zijn hierbij van groot belang. De reeks met drie debatavonden die door de D66-afdeling van Den Bosch worden georganiseerd, is hiervoor een mooie gelegenheid. Je interesse in (lokale) politieke kan worden versterkt, evenals je binding met de Bossche fractie en andere leden, die de training ook op deze avonden volgen. Je wordt geacht alle drie de avonden bij te wonen, aangezien de drie thema’s met elkaar in verbinding staan. Dit zijn reageren, presenteren en argumenteren en worden door professionele trainers verzorgd. Er wordt gewerkt vanuit lokale politieke onderwerpen die door de Bossche raadsleden zijn aangedragen.

Voor wie: leden van de afdeling Den Bosch en Bossche Jonge Democraten. Er is nog plaats voor zes leden. Wanneer het vol is, word je op een reservelijst geplaatst voor de volgende reeks.

Waar: Mariapaviljoen, Burgemeester Loeffplein 70 ‘s-Hertogenbosch

Wanneer: maandagavond 18 februari, dinsdagavond 26 februari, maandagavond 25 maart 2019. Inloop om 19.15 uur en training start om 19.30 uur.

Hoe: aanmelding via f.geenen@d66shertogenbosch.nl. Na aanmelding krijg je een betalingsverzoek gemaild.

Kosten: 6,66 per avond: totaalbedrag van 19,98 euro.