Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 23 januari 2019

Aan de slag met het Zuid-Willemspark

De komende jaren wordt er flink gewerkt aan het Zuid-Willemspark. In de begroting voor 2019 is hier geld voor beschikbaar gesteld waardoor de gemeente aan de slag kan met o.a. Sluis 0, Van Veldekekade, de Kanaalboulevard en de oevers bij de Tramkade.

Wethouder Mike van der Geld: “Levendigheid en vergroening zijn een rode draad bij de investeringen in het park. Neem bijvoorbeeld Sluis 0, die na lange tijd weer doorvaarbaar wordt voor pleziervaart. Doordat de sluis zelf smaller wordt kan de omgeving groener worden, waardoor je in een parkomgeving kunt genieten van de boten. Daarnaast levert het een belangrijke bijdrage voor het afvoeren van water en tegen hittestress.”

Meer weten over wat er de komende jaren staat te gebeuren? Bekijk dan de vlog over het Zuid-Willemspark en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan de slag met het Zuid-Willemspark