Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 mei 2019

Kom ook naar het regiocongres!

UPDATE 15 JUNI 2019: Rob Jetten is ook aanwezig en sluit het regiocongres af.

Op 29 juni organiseert D66 ‘s-Hertogenbosch het eerste regiocongres Noordoost-Brabant. We trappen af met de algemene afdelingsvergadering (AAV) van D66 ‘s-Hertogenbosch. Na de AAV start het regiocongres. Met onder meer partijvoorzitter Anne-Marie Spierings en Rens Raemakers, Tweede Kamerlid van D66, wordt het een interessante dag. Wil jij je debatskills oefenen? Meepraten over het sociaalliberalisme, de energietransitie of het sociaal domein? Meld je dan snel aan! Fractievoorzitter in de Tweede Kamer Rob Jetten zal het congres afsluiten.

Wanneer je enkel naar de AAV van D66 ‘s-Hertogenbosch komt hoef je uiteraard niet te betalen en jezelf niet in te schrijven.

Het programma kun je hier vinden.