Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 27 september 2019

Living lab Onderwijsboulevard

De Onderwijsboulevard gaat vanaf 22 oktober als proef 8 weken dicht voor autoverkeer. In deze verkeersproef wordt bekeken wat de effecten zijn van het weren van doorgaand verkeer op de Onderwijsboulevard. Op basis van de uitkomsten van deze proef (‘living lab’) worden voorbereidingen getroffen voor de inrichting van de Onderwijsboulevard als groene campus. D66 kijkt uit naar deze living lab voor een veiliger en groener Paleiskwartier.

Tijdens de proef wordt de afgesloten verkeersruimte opengesteld voor sociale initiatieven voor bewoners, studenten, scholen en bedrijven in het Paleiskwartier. Kijk dus niet gek op als je binnenkort een buitenexpositie, straatpark of herfstbarbecue tegenkomt op de Onderwijsboulevard!