Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 8 november 2019

Even voorstellen: onze nieuwe fractiemedewerker Max!

Per 1 november 2019 is Max Stevens bij ons gestart als nieuwe fractiemedewerker. Max vervangt Eva Morre die eerder dit jaar is gestopt als fractiemedewerker. Hieronder stelt hij zich voor.

“Mijn naam is Max Stevens. Ik ben 21 jaar oud en studeer Bestuurskunde aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben geboren in Den Haag en ben op mijn zeventiende verhuisd naar ‘s-Hertogenbosch. Sindsdien ben ik verliefd geworden op deze prachtige stad. Voordat ik aan mijn studie Bestuurskunde begon, heb ik eerst de studie International Business afgerond aan het Koning Willem I College. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, voetbal en ga ik in de weekenden vaak naar leuke evenementen en festivals. Ook volg ik aandachtig de (politieke) ontwikkelingen in onze gemeente.”

“Na meerdere jaren in de sales te hebben gewerkt, kwam de functie als fractiemedewerker op mijn pad. Een functie waarin mijn liefde voor de stad, mijn interesse in de (lokale) politiek en van betekenis kunnen zijn voor anderen volledig samenkomen. Door de fractieleden te helpen waar nodig, hebben zij voldoende tijd om zich in te zetten voor de inwoners van de gemeente. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan voor D66 ‘s-Hertogenbosch!”