Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 31 januari 2020

Onderzoek alternatieven voor Annapark

D66 wil dat alternatieven voor bouwen in het gebied van het Annapark en De Vlieger beter worden onderzocht. Samen met een meerderheid van de partijen in de gemeenteraad is de wethouder verzocht om de alternatieven, samen met bewoners, beter te onderzoeken.

Het voorstel dat voorlag, gaat over de bouw van 16 woningen in het hart van het Annapark in Hintham. Een complex bouwplan, omdat het gaat om een inbreidingslocatie, waarbij rekening moeten worden gehouden met de bestaande belangen in dit gebied. Daarom heeft de wethouder op verzoek van de raad ook andere varianten geschetst. D66 wil dat de variant om hoger te bouwen op de locatie De Vlieger beter wordt onderzocht, om zo mogelijk het groen in het Annapark te kunnen sparen. Daarom wordt het college verzocht om samen met bewoners van Hintham terug te gaan naar de tekentafel te gaan en tot een nieuw, meer gedragen voorstel te komen.