Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 1 maart 2020

Vacature: bestuurslid ledenbinding en -werving

Omdat onze Niek Bartelds stopt als bestuurslid, is het bestuur van D66 ‘s-Hertogenbosch op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van bestuurslid ledenbinding en -werving. Als bestuurslid ledenbinding en -werving zorg je voor een goede binding tussen en met de leden: je vormt het cement tussen de stenen waarmee we de afdeling opbouwen. Je zet je in voor het behoud en de aanwinst van (nieuwe) leden, onder andere door activiteiten om leden te werven en te behouden te stimuleren en (mede) te organiseren. Bekijk hier de vacature.

Solliciteren? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Tim Diemel, afdelingsvoorzitter van D66 ‘s-Hertogenbosch, via bestuur@d66shertogenbosch.nl onder vermelding van ‘bestuurslid ledenbinding en -werving D66 ‘s-Hertogenbosch’. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 12 april 2020.