Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 april 2020

Voor een veilige en groene Onderwijsboulevard

D66 ziet kansen om van de Onderwijsboulevard een aangename Onderwijscampus te maken.

Een andere inrichting van de Onderwijsboulevard, meer vergroenen en het verbeteren van de verkeersveiligheid. Niet alleen onze ambitie, maar een ambitie die inmiddels gedeeld wordt door vele andere politieke partijen, bewoners, ondernemers en onderwijsinstellingen in het Paleiskwartier.

De komende tijd gaat de gemeente samen met bewoners, ondernemers en onderwijsinstellingen aan de slag om een ontwerp te maken. In dit ontwerp zal er meer ruimte zijn voor groen, voor voetgangers en fietsers. Het andere (gemotoriseerde) verkeer zal hierbij te gast zijn. Dit jaar staat in het teken van het ontwerp en in 2021 (of eerder) gaat de schop de grond in!

Bekijk hier het filmpje dat we opnamen.