Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 april 2020

Online activiteiten D66 ‘s-Hertogenbosch

De samenleving na corona kan weleens een heel andere zijn dan die van daarvoor. Daarom kijken we ook vooruit. De komende periode staan er gelukkig weer (online) activiteiten op het programma. Weten welke activiteiten dat zijn en hoe je hieraan deel kunt nemen? Lees dan verder en check zeker ook deze uitleg.

  • Op vrijdag 17 april 2020 organiseren we een digitale vrijdagmiddagborrel van 17.00 tot 18.00 uur. Deelnemen kan via deze link.
  • Dinsdag 21 april 2020 vindt een online thema-avond met Joost Sneller plaats, Tweede Kamerlid van D66. Joost gaat graag met ons het gesprek aan, bijvoorbeeld over de houding van het Nederlandse kabinet in Europa. Inbellen kan op 21 april vanaf 19.45 uur via deze link. Om 20.00 uur beginnen we. Wil je zeker weten dat jouw vraag beantwoord wordt? Stuur deze dan van tevoren naar thijs.vanrens@d66.nl.
  • Op 1 mei organiseren we een digitale pubquiz. Ben jij helemaal op de hoogte van de geschiedenis van D66? Weet jij precies wanneer wereldbepalende gebeurtenissen plaatsvonden? Ben jij de sportfanaat van onze afdeling of heb je gewoon zin in een gezellige activiteit? Sluit dan vooral aan. Uiteraard is er voor de winnaar eeuwige roem en een kleine attentie. De pubquiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Je kunt zelf meespelen via je mobiele telefoon, tablet of computer. Inbellen kan vanaf 19.45 uur via deze link.
  • Op 15 mei 2020 gaan we in gesprek met wethouder Mike van der Geld, D66-raadslid Daan Peters en een vertegenwoordiger van de culturele sector over corona en de gevolgen voor de culturele sector in ‘s-Hertogenbosch. Inbellen kan vanaf 19.45 uur via deze link. We beginnen om 20.00 uur.

Graag tot ziens bij een of meerdere van deze online activiteiten!