Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 29 mei 2020

De Bossche Zomer: ruimte voor initiatieven

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 vindt in ‘s-Hertogenbosch de Bossche Zomer plaats, waarmee op een bijzondere manier een zo normaal mogelijke zomer gecreëerd wordt voor de inwoners van ‘s-Hertogenbosch.

In de stad worden ruim opgezette kwartieren (gebieden en stadsdelen) gecreëerd, waar we elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten. Niet alleen in onze historische binnenstad, maar ook daarbuiten. Veiligheid staat voorop. Zo laat een slimme app zien waar in de stad ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat onze Cultuurstad van het Zuiden te bieden heeft. Denk hierbij aan cultuur, erfgoed, horeca, detailhandel en natuur.

Wethouder Mike van der Geld: “Het wordt hoe dan ook een andere zomer dan we met elkaar gewend zijn. Maar samen gaan we er iets moois van maken! Iedereen mag meedoen aan de Bossche Zomer. In het bijzonder bedrijven en organisaties die door de coronacrisis niet kunnen doen wat ze in een ‘normale’ zomer zouden doen. Heb jij een goed initiatief met plan? Laat het dan voor 4 juni 2020 weten aan de organisatie van de Bossche Zomer!”