Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 juni 2020

Podcast over de Woonvisie

Een podcast is bij uitstek geschikt om eens wat dieper op onderwerpen in te gaan. De Woonvisie ‘s-Hertogenbosch 2020-2030, die recent is vastgesteld, is zo’n onderwerp dat zich perfect leent voor die verdieping. We spreken met Steven Hommersom over deze woonvisie, maar ook over zijn rol als raadscommissielid Omgeving. En dat leverde een boeiend gesprek op!

De podcast is te beluisteren via Soundcloud: https://soundcloud.com/user-686759366-139590179/podcast-d66-s-hertogenbosch-in-gesprek-met-steven-hommersom.

Veel luisterplezier! Tips, onderwerpen voor een volgende podcast, verbeterpunten en suggesties zijn meer dan welkom. We horen graag jullie reacties via onze socialmediakanalen of via fractie@d66shertogenbosch.nl.