Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 12 juli 2020

Fijne Bossche Zomer!

Vandaag begint de zomervakantie in onze regio. Een zomervakantie die voor velen anders is dan anders. Lees meer over de Bossche Zomer, onze activiteiten en onze bereikbaarheid tijdens het reces.

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in ‘s-Hertogenbosch de Bossche Zomer plaats, waarmee Bossche ondernemers op een bijzondere manier een zo normaal mogelijke zomer creëren voor de inwoners van ‘s-Hertogenbosch. In ruim opgezette kwartieren (gebieden/stadsdelen), verspreid over de gemeente ‘s-Hertogenbosch, kunnen Bosschenaren elkaar na maanden thuis zitten, eindelijk weer veilig ontmoeten. Niet alleen in de historische binnenstad, maar bijvoorbeeld ook in de Kop van ’t Zand, in het Zuiderpark, op de Pettelaarse Schans, in de Brabanthallen en in De Groote Wielen. In deze kwartieren staat ontmoeting voorop, en is veiligheid een voorwaarde. Op deze plekken zijn mooie ‘evenementen’. Zo is op sommige plekken livemuziek, kun je dineren in het grootste mobiele reuzenrad van Nederland en borrelen op de rooftop op de Wolvenhoek en kun je een film kijken in de drive-inbioscoop bij Treurenburg. Check voor een volledig en up-to-date overzicht van de activiteiten https://debosschezomer.nl/. We hopen je daar te mogen ontmoeten!

Op 24 augustus 2020 gaan we weer beginnen. Dan staat de raadsavond Informeren en Ontmoeten op het programma. Op zondag 16 augustus 2020 hebben we een barbecue voor onze leden die onder meer in het teken staat van ons 50-jarig jubileum en het bezoek van de landelijke lijsttrekkerskandidaten.

In de tussentijd zitten we als fractie niet stil. We kijken vooruit naar de resultaten die we voor elkaar willen krijgen in de tweede helft van onze bestuursperiode. Op http://wijkrijgenhetvoorelkaar.nl/resultaten-standpunten/ lees je hier meer over. Ook blijven we gewoon bereikbaar via social media en via info@d66denbosch.nl.

Wij wensen u een fijne vakantie toe. Blijf gezond en geniet van een mooie (Bossche) zomer!