Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 4 december 2020

Podcasts D66 ‘s-Hertogenbosch

Weten wat er speelt in de Bossche politiek en binnen onze partij? Luister naar de podcasts van D66 ‘s-Hertogenbosch! Sinds kort zijn onze podcasts ook te beluisteren via Soundcloud en Spotify! 

Op dit moment staan er vier podcasts online. Een podcast is een ideale manier om eens wat dieper op (politieke) onderwerpen in te gaan.

  • In de eerste podcast van D66 ‘s-Hertogenbosch gaan we in gesprek met Mike van der Geld, wethouder Duurzaamheid, Leefomgeving en Cultuur. Onderwerpen zijn de visie energielandschap, het ambitiedocument Kop van ’t Zand en de Cultuurnota.
  • In de tweede podcast spreken we met Steven Hommersom, commissielid Omgeving in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. We spreken over zijn rol als commissielid én over de onlangs vastgestelde Woonvisie ‘s-Hertogenbosch 2020-2030.
  • In de derde podcast gaan we in gesprek met René van den Kerkhof, fractievoorzitter van D66 ‘s-Hertogenbosch. We blikken terug op de eerste helft van de bestuursperiode, bespreken de begroting in de huidige COVID19-tijd en blikken vooruit.
  • In de vierde podcast spreken we met Veerle van Doorn, commissielid Sociaal in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. We spreken over haar rol als commissielid én over de visie Bossche inburgering.

Veel luisterplezier!