Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 februari 2021

Sponsor een abri en geef onze campagne een boost!

Op 15, 17 en 17 maart gaan we naar de stembus voor de Tweede Kamervekiezingen. We gaan voor een mooi resultaat! Om dat te bereiken is iedere stem nodig. Ook vanuit ‘s-Hertogenbosch. Daarom moeten we zichtbaar zijn. In bushokjes, in de winkelstraat en op de pleinen.

Daarom vragen we je ons te steunen door zoveel mogelijk abri’s in te kopen. Dan kleurt ‘s-Hertogenbosch D66-groen!Meedoen is heel eenvoudig en kan al vanaf 5 euro. Ga naar https://doemee.d66.nl/campaigns/doneer-voor-abris-in-den-bosch/, kies het bedrag dat je wilt doneren en kik op ‘Doneren’. Met jouw hulp gaan we in ‘s-Hertogenbosch én in de Tweede Kamer een prachtig resultaat neerzetten. Alvast heel hartelijk dank!