Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 15 april 2021

D66 Masterclasses Raadswerk

Ambities als raadslid? Of interesse om politiek actief te worden? In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 organiseert D66 ’s-Hertogenbosch vijf inspiratiebijeenkomsten in de vorm van D66 Masterclasses.  Deze masterclasses bieden een laagdrempelige introductie om met een aantal aspecten van het raadswerk kennis te maken, maar ook met de vereniging. De eerste masterclass is in recordtijd volgelopen, maar voor de overige masterclasses kun je je nog aanmelden!

Het gaat dan nog om vier bijeenkomsten in de periode van mei tot en met juni. Drie bijeenkomsten vinden doordeweeks in de avond plaats en één op zaterdagochtend. Alleen voor de debattraining vragen we een klein bijdrage als tegemoetkoming in de kosten.

Wees er snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan via deze link.