Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 juli 2021

Fijne (Bossche) zomer!

Vandaag begint de zomervakantie in onze regio. Lees meer over de Bossche Zomer, onze activiteiten en onze bereikbaarheid tijdens het reces.

Van 1 juli tot en met 5 september 2021 vindt in ‘s-Hertogenbosch de Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers en geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen en verrassende winkels tot adembenemende natuur. Check voor een volledig en up-to-date overzicht van de activiteiten https://debosschezomer.nl/. D66 is trots op dit unieke evenement, waarbij op een bijzondere manier een zo normaal mogelijke zomer gecreëerd wordt voor de inwoners van ‘s-Hertogenbosch. En we hopen je tijdens de Bossche Zomer te mogen ontmoeten!

Op 30 augustus gaan we weer beginnen. Dan staat de raadsavond Informeren en Ontmoeten op het programma. Op zondag 29 augustus hebben we een barbecue voor onze leden, waarmee we het nieuwe politieke seizoen aftrappen.

In de tussentijd zitten we als fractie niet stil. We nemen onze verantwoordelijkheid om zaken voor elkaar te krijgen in onze stad en onze dorpen. Op http://wijkrijgenhetvoorelkaar.nl/resultaten-standpunten/ lees je hier meer over. Ook blijven we gewoon bereikbaar via social media en via info@d66denbosch.nl én gebruiken we de zomerperiode voor werkbezoeken en contact met onze inwoners, organisaties en ondernemers.

Wij wensen u een fijne vakantie toe. Blijf gezond en geniet van een mooie (Bossche) zomer!