Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 20 september 2021

Terugblik World Cleanup Day

Op zaterdag 18 september verzamelden fractie en vrijwilligers zich in Boschveld en Hintham voor World Cleanup Day. Samen hebben we beide buurten weer een stukje schoner gemaakt. Mooi én belangrijk!

Tijdens World Cleanup Day gaan deelnemers op pad om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Een ander belangrijk doel is het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat in het milieu ligt. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. Als D66 dragen we hier uiteraard graag ons steentje aan bij. En dat deden we met veel enthousiasme en een goed humeur.

Studio Pakt heeft een filmpje gemaakt van deze waardevolle dag. Het filmpje is te zien op onze socialmediakanalen. Namens de fractie: hartelijk dank aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben tijdens World Cleanup Day!