Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 november 2021

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekend

Op dinsdagavond 2 november 2021 presenteerden de verkiesbare kandidaten zich aan de leden. Een mooie mix van bekende én nieuwe gezichten. We zijn trots op deze lijst met topkandidaten. Op naar een mooie campagne!

Onder leiding van lijsttrekker Mike van der Geld werd het een geslaagde avond in de SPARK Makers Zone, waarbij de leden de kandidaten beter leerden kennen. Prikkelende stellingen, een pitch, stevige dilemma’s, vragen van leden en een afsluitende borrel waren de ingrediënten van deze avond.

Nu is het aan de leden om te bepalen in welke volgorde de kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen komen. Het kandidatenboek en het advies van de lijstadviescommissie (LAC) vind je hier.