Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

In gesprek met Europarlementarier Samira Rafaela

Donderdag 3 februari 2022 om 19.30 uur (locatie volgt nog)

Op 3 februari 2022 komt Europarlementariër Samira Rafaela naar Den Bosch toe. Samira is sinds mei 2019 Europarlementariër voor D66 en houdt zich onder andere bezig met de thema’s internationale handel en vrouwenrechten en gendergelijkheid. ...

Op 3 februari 2022 komt Europarlementariër Samira Rafaela naar Den Bosch toe. Samira is sinds mei 2019 Europarlementariër voor D66 en houdt zich onder andere bezig met de thema’s internationale handel en vrouwenrechten en gendergelijkheid.

Tijdens deze avond zullen we ongeveer een uur lang in gesprek gaan over diversiteit, inclusie en hoe zowel Den Bosch als Europa hier verdere stappen in kunnen zetten. Ook hebben we hiervoor Jinan Saleh van foodbar Yalla Yalla uitgenodigd, zij helpen statushouders om in Den Bosch als ondernemer of medewerker aan de slag te gaan in de horeca. Het belooft een interessant gesprek te worden!

Wil jij hierover meepraten? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier! In verband met de coronamaatregelen vragen we om aanmeldingen. De locatie wordt na aanmelding met je gedeeld. Afhankelijk van de coronamaatregelen zal het fysiek of via Zoom zijn.

3 februari

19:30 uur

Volgt nog