Steun ons en help Nederland vooruit

Fleur Geenen

Bestuurslid Talentontwikkeling en Opleiding

's-Hertogenbosch

Mijn naam is Fleur Geenen en ben 34 jaar, woonachtig in De Vliert. In het dagelijks leven werkzaam als opleidingsdocent in het HBO. In mijn vrije tijd ben ik graag in de stad, lees veel en doe aan kickboksen. Ik volg actualiteiten op de voet, van wereldnieuws tot op wijkniveau. Ik voel me maatschappelijk betrokken en zie het als mijn taak als burger om me in te zetten voor de publieke zaak. Het bestuurswerk is voor mij een mooie manier om politiek actief te zijn én mijn eigen vaardigheden in een andere setting te verdiepen. Tegelijkertijd is het voor mij een perfecte gelegenheid om Den Bosch, waar ik al 12 jaar woon, op een nieuwe manier te leren kennen.

De portefeuille van talentontwikkeling en opleiding ligt in het verlengde van mijn werk. Het is mijn taak voor de komende periode om professionele ontwikkeling stimuleren en faciliteren binnen de afdeling. Dit geldt dus voor alle Bossche D66-leden, het bestuur en de fractie. Ik wil graag zichtbaar maken op welke manier je persoonlijke groei kunt bewerkstelligen door je betrokkenheid bij een lokale partij.

Uiteraard is het ook interessant om van dichtbij te zien hoe de vijf richtingwijzers van D66 in de gemeente worden doorvertaald naar beleid voor onze directe leefomgeving. De vijf zetels en de D66-wethouder gaan dit de komende jaren weer voor elkaar krijgen!

Meer van Fleur Geenen