Steun ons en help Nederland vooruit

Inge Visschedijk

Raadslid

53 jaar

Binnenstad

Sinds 1995 woon ik in ’s-Hertogenbosch en deze stad ‘past’ mij al ruim twintig jaar, een prima uitvalsbasis voor werk, studie en gezin. In mijn vrije tijd verken ik de stad graag wandelend of fietsend en stuit zo op leuke festivals, hartverwarmende buurtinitiatieven, verstilde hofjes en verrassende natuurgebieden. Ik ben zelfstandig juridisch adviseur en werk in opdracht van  particulieren en, vooral Bossche, ondernemers. Daarnaast ben ik op  verschillende fronten, binnen en buiten de stad, maatschappelijk actief. Allemaal zaken waar ik dag in dag uit van kan genieten.

Ik wil leven in een open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en vooral ook voor zijn of haar omgeving. D66 past daarbij, investeringen in onderwijs, sport en in duurzame economische ontwikkelingen moeten voor iedereen de beste kansen bieden om deel te nemen aan een dergelijke samenleving.

In deze raadsperiode wil ik me specifiek inzetten voor een goede samenwerking van gemeente, inwoners, ondernemers en (sport-)organisaties. Ik wil verbinder zijn tussen deze partijen, zodat initiatieven ook leiden tot resultaten.

Portefeuilles:

– Economische ontwikkeling
– Arbeidsmarkt
– Sport

Nevenfuncties:

– Bestuurssecretaris bij ONS welzijn
– Lid raad van commissarissen woningbouwvereniging De Goede Woning – Neerijnen
– Voorzitter lokale ombudscommissie gemeente Ede
– Lid Kamer rechtspositionele zaken gemeente Vlaardingen
– Bestuurslid Buurtbemiddeling073
– Bestuurslid Expertus dico

Meer van Inge Visschedijk
Agenda
Transparantie en goede communicatie zijn essentieel om het vertrouwen in de lokale politiek te vergroten.
- Inge Visschedijk