Steun ons en help Nederland vooruit

Thijs van Rens

Commissielid Sociaal

27 jaar

Zuid

Als trotse inwoner van onze stad voel ik me hier thuis. Van een wandeling door de Bossche Broek, een Bossche Bol op de parade tot een vrijdagavond in het stadion van FC Den Bosch of de kroeg: onze stad heeft het allemaal. In mijn vrije tijd zit ik graag met mijn vriendin op een terras, met een goed boek op mijn balkon of met mijn vrienden aan de spelletjestafel. Ook bezoek ik graag een museum, concert en de boulderhal.

D66 geef mensen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en om een leven lang te leren. Zonder daarbij het sociale uit het oog te verliezen. Iedereen verdient de zelfde kansen en heeft de eigen verantwoordelijkheid om deze te pakken. Ik wil leven in een samenleving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan je bent. Waarin je postcode niet je kansen in het leven bepalen. Een samenleving waarin we naar elkaar omkijken, en elkaar de vrijheid geven om ons eigen leven te leiden.

In deze raadsperiode wil ik me graag inzetten voor een vrije en diverse stad, waarin iedereen zich prettig voelt om volledig zichzelf te kunnen zijn. Heb jij een concreet idee daarvoor? Ik hoor het graag, samen maken we onze samenleving.

Portefeuilles:
– Onderwijs
– Diversiteit
– Wijkgericht werken
– Welzijn

Meer van Thijs van Rens