Steun ons en help Nederland vooruit

Tim Diemel

Voorzitter

's-Hertogenbosch

In 2017 ben ik in Den Bosch komen wonen en heb mij in 2018 aangesloten bij D66 ’s-Hertogenbosch. Hier kreeg ik meteen de kans om bij te dragen aan de afdeling door mij in te zetten als voorzitter.  Als afdelingsvoorzitter ben ik verantwoordelijk voor verbinding tussen de leden, fractie, wethouder en het bestuur. Ik zet mij in voor regionale samenwerking en voor een goede bereikbaarheid van D66 voor inwoners van de gemeente Den Bosch.

Dit doen mijn bestuur en ik door activiteiten te organiseren voor iedereen die geïnteresseerd is in politiek. Zo zetten wij ons in om talent van onze leden te ontwikkelen, onder andere door het organiseren van debattrainingen. Ook organiseren we gezellige avonden waarop wij graag sparren met D66-leden (en anderen) over de koers die D66 moet varen in Den Bosch. Namens de leden ziet het bestuur er op toe dat de gemeenteraadfractie D66 zich aan de koers houdt die de leden hebben voorgeschreven.

Vind je het leuk om je te politiek te ontwikkelen in het gedachtegoed van D66, wil je een andere bijdrage leveren of kom je voor de gezelligheid? Je bent van harte welkom!

Neem vooral contact op als je vragen, klachten of opmerkingen hebt, want ik zet mij in voor een sterk D66 voor Den Bosch en dat kan alleen met input van inwoners van Den Bosch!

 

Meer van Tim Diemel