Steun ons en help Nederland vooruit

Veerle van Doorn

Commissielid Sociaal

Zuid

Sinds april 2018 mag ik mij de trotse moeder van Phileine noemen, een grote verandering in mijn leven die op dit moment een groot deel van mijn identiteit inneemt. Daarnaast ben ik politicoloog met een passie voor media en sport, altijd werkzaam geweest in de publieke en/of creatieve sfeer en ben ik (weer of geen weer) graag buiten. In 2011 verhuisde ik voor de liefde vanuit Amsterdam naar Den Bosch, de relatie hield geen stand, maar de liefde voor Den Bosch bleef wel. Afkomstig uit de omgeving (Heeswijk-Dinther) was ik al wel bekend met de stad en de omliggende dorpen.

Wat me het meest aanspreekt bij D66 is het vertrouwen op eigen kracht. Dit geldt voor mij persoonlijk, maar ook voor de samenleving als geheel. Niet afwachtend achterover hangen, maar proactief aan de slag.
De komende tijd hoop ik onze gemeente nog een stukje mooier te kunnen maken, door samen met inwoners  de leefbaarheid te verbeteren en er op een proactieve manier voor zorgen dat ieders fysieke en mentale gesteldheid zoveel mogelijk vooruit gaat.

Portefeuilles:

– Welzijn
– Wijkgericht werken
– Diversiteit

Meer van Veerle van Doorn