Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben vader van Noor en Daan, man van Jessie, docent Nederlands op het dr. Knippenbergcollege in Helmond, wandelaar van de 4daagse van Nijmegen en geïnteresseerd in technologie, internet, actualiteit en politiek. Ik woon sinds december 2008 in ’s-Hertogenbosch Noord in de wijk De Haren.

Januari 2003 werd ik lid van D66, omdat ik geloof in het wereldbeeld van de progressief liberalen. Iedereen kan wat van zijn leven maken, ieder op zijn eigen manier, ieder met zijn eigen voorkeuren. Maar dat kan alleen in een samenleving die klaarstaat voor anderen, een samenleving waarin we elkaar helpen als we hulp nodig hebben onder regie van de hulpvragende. Kortom, een samenleving die vrijheid, gelijkheid en broederschap weet te combineren, een sociaal-liberale toekomst.

Als voorzitter van de afdeling heb ik mezelf enkele doelen gesteld, om de afdeling klaar te maken voor de toekomst. Onze vereniging moet veerkrachtig zijn om niet alleen in 2018 weer een mooi resultaat neer te zetten bij de verkiezingen, maar de komende decennia een belangrijke rol te spelen in onze gemeente. Heldere werkwijze, een inspirerende cultuur, degelijk financieel beleid, een sprankelende online en offline campagne, opleiding en training, veel actieve leden in een groeiende afdeling en veel contacten met andere D66-geledingen en organisaties in stad en omliggende dorpen en kernen.

 

 

Meer van Wim Pelgrim